• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer

Lime & Lemon | Cocktail Catering

& Opskrifter | Lej bartender her.

  • Home
  • Om Lime & Lemon
    • Galleri
    • Cocktail Blog
  • Cocktail Opskrifter
  • Bestil Cocktail Catering
    • Cocktails til Bryllup
    • Sommerfest, Havefest eller Grillfest
    • Cocktails til fødselsdag
    • Bestil Cocktail Catering
    • COCKTAIL KURSUS
  • FAQ
  • Kontakt Os
  •  

Tarragon Whisky Sour

februar 9, 2018 by Kasper Birch

En moderne whisky cocktail fra efter forbudstiden (1920-1933 i USA) Hvor bartender begyndte at ryste cocktails og arbejde med frisk presset juicer, sukkersirupper og æg.

En whisky sour er afbalanceret, skummende og fyldig i smagen.  Det gør den til en stor favorit over hele verden er ligesom resten af Sour familien.

Tarragon Whisky Sour
Whisky, Citron, Sukker, Estragon

Fremgangsmåde: Dry Shakkes +Shakkes og serveres i et rocks glas med is.

5 cl. Bulleit Bourbon Whisky
4 cl. Friskpresset citronsaft
3 cl. Sukkersirup
1 Stænk Angostura Bitters / Spray
1 Æggehvide (2 – 3 cl.)
Frisk Estragon

https://youtu.be/RJzSzo9mKhM?list=PLUyZgX886lS6d1HmrBgwnqBU0PUco1wso

Skrevet i: Cocktail opskrifter

Footer

Kontakt Lime & Lemon

Lime & Lemon
2820 Gentofte
info@limeandlemon.dk
Tlf. 89 88 09 06
CVR: 37867667

Følg Os

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Vigtige links

  • Regler & Betingelser

(C) 2017 Lime & Lemon