Når man snakker cocktails er Mojito uundgåelig. Den oprindelige Cubanske læskende rom cocktail findes i flere hundrede variationer.
Det her er min personlige opskrift og fremgangsmåde og i mine øjne den mest professionelle fremgangs måde at producere en mojito på da jeg ser en faglig stolthed i at servere et ensartet produkt.
Mojito
Rom, Lime, Sukker, Mynte
Fremgangsmåde: Bygges og serveres i et highball glas med knust is.
Muddle 2-3 stk. Mynteblade + 2 stk. Limebåde
5 cl. Zacapa 23 Rom (fadlagret rom for at opnå større kompleksitet)
3 cl. Sukkersirup
2 cl. Friskpresset limesaft
Top M. Danskvand
Pynt med
1 Bar- Ske Rørsukker
2 Limebåde
1 Stænk Angostura Bitters / Spray
1 Mynte kvist
https://youtu.be/XNKNiJN3YoE?list=PLUyZgX886lS6d1HmrBgwnqBU0PUco1wso