Cardamom Cucumber Collins
Tanqueray No.10, Citron , Sukker, Agurk & Kardemomme
Glas: Dette klassiske “longdrink glas” fra Luigi Bormioli udstråler stolthed og kompleksitet, og fortjener derfor en cocktail af samme karakter. Tom Collins er en cocktail, som oprindeligt blev skabt af John Collins, på Limmer’s Hotel i London omkring år 1900. Idéen til cocktailen blev formentlig udviklet fra en gin punch, som var blevet serveret siden 1814 på hotellet. Typisk brugte man Old Tom Gin, og herfra stammer navnet. Her har jeg givet den et twist af Agurk og kardemomme.
Muddle Kardemomme og agurk i shakeren
2 dash. Fee Brothers Cardamom Bitters
5 cl. Tanqueray No.10, Gin
3 cl. Friskpresset Citronjuice
2 cl. Sukker Sirup
Fyld glasset med knust is og shakes med isterninger Shake og fine strain imens det hældes i glasset
Top med Danskvand
Pynt Agurk / Kardemomme / Myntekvist